Потужність у 24 кВт з додатковою системою резервного живлення на 29 кВт/год дозволить навіть під час знеструмлення заживлювати установу, створюючи базовий комфорт для відвідувачів

Наприкінці липня у КНП «Броварська багатофункціональна клінічна лікарня» відкрили сучасну сонячну електростанцію. Її потужність, 24 кВт з додатковою системою резервного живлення на 29 кВт/год, дозволить навіть під час знеструмлення заживлювати установу, створюючи базовий комфорт для відвідувачів. Реалізація проєкта стала можливою завдяки благодійникам.
Про встановлення сонячної електростанції повідомила Броварська міськрада у Facebook. Згідно з повідомленням, КНП «Броварська багатофункціональна клінічна лікарня» тепер живитиметься від сучасної сонячної електростанції потужністю 24 кВт з додатковою системою резервного живлення на 29 кВт/год.

«Сонячна станція забезпечить значну частину енергопотреб лікарні, суттєво знизить її вуглецевий слід та дозволить заощадити кошти на покращення медичних послуг», — зазначили у Броварській міськраді.

Там також подякували благодійникам, що з 2022 року розвивають муніципальну енергетику та забезпечують енергетичну автономію громад, а також впроваджують інноваційні енергетичні рішення. А відкривати сонячну міні-електростанцію приїхав особисто мер Ігор Сапожко, перший заступник міністра охорони здоров’я Сергій Дубров та заступник Надзвичайного та Повноважного Посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Тім Пранге

Share:

administrator