КиївЗоо продовжує створювати комфортні умови для постійних і врятованих тварин. Цього разу нову домівку отримали його найбільші черепахи – Дядя Саша, Матільда та Чебурек, а також група шпорових черепах, які були врятовані під час війни з постраждалих територій нашої країни. Про це інформує КП «Київський зоопарк». 

«На відтвореному куточку живої природи загальною площею 370 кв. м розмістились аж три зелені фазенди. Для максимального комфорту гігантських африканських черепах тут встановили тіньові навіси та зонти від спеки і дощу. А ще ці велетенські мешканці угідь полюбляють приймати піщані та водяні ванни. Тож басейни та пісочниці – прекрасне доповнення для їхнього комфортного життя», – йдеться в дописі КиївЗоо.

Шпорові черепахи – рослиноїдні. Вони харчуються травою, сіном, овочами та фруктами. А особливий смаколик для них – гібіскус – працівники зоопарку вирощують самі і пригощають цими запашними гілочками своїх плазунів цілорічно.

Побачити шпорових черепах на нових літніх фазендах можна на початку Центральної алеї Київзоо (одразу за будиночком папуг-монахів).

Нагадаємо, що вхід у зоопарк – до 17:00, перебування на території – до 18:30. Час роботи квиткових кас: пн – з 12:00 до 17:00, вт–нд – з 10:00 до 17:00.

Закликаємо містян пам’ятати про власну безпеку, бути обачними та під час сигналу повітряної тривоги переходити в укриття.

Share:

administrator